M19 VHV pakken 4 op 8 in Waasmunster

Published in M19 Nieuws

M19 : 4 op 8 in Waasmunster

 

VHV in een carnavalweekend, wat geeft dat op een zondagmiddag ? Een trainer die bang uit de auto stapt en zich vergewist van de toestand van zijn speelsters ... maar ze stonden er, fris als een hoentje, deze Sporting meiden pakken het serieus aan ! Na een rit van 1,5 uur komen we aan in Waasmunster om tegen Waasmunster en .... Overpelt te spelen, jawel het moet niet gekker.
De eerste wedstrijd tegen Overpelt beginnen we goed en spelen 15' aan kop, maar de laatste 5 min moetenw e het afgeven. 10-8 eindstand. Overpelt kreeg het even heel warm.
Dan tegen Waasmunster, meteen nemen we terug de overhand. Verdedigend zit het goed, maar de afwerking is minder. Deze wedstrijd nemen we volledig in de hand en pakken we de 4-8 mee                                                                                     Terug tegen Overpelt, onze meiden vermoeid, Overpelt vermoeid. Verdedigend loopt het niet zo goed meer en we vinden de gaten van de eerste match niet meer. We geven ons gewonnen met een 8-3 stand.
Laatste wedstrijd tegen Waasmunster. Onze Sporting Girls moeten gedacht hebben "we gaan dat hier een spannend maken!"  Opeens loopt Waasmunster uit tot een 5-3 stand, en zelfs 6-3. Maar de Sporting diesel wordt wakker en we zetten zetten Waasmunster op hun plaats met een 6-9 score.

 4 op 8 pakken we mee naar huis. Aangezien we heel wat afwezigen hadden en gelukkig wat versterking van de M17 hebben we dit goed aangepakt. Waren we hier compleet ben ik er zeker van dat we een 8 op 8 hadden gehaald, dus toch een mooi resultaat !!!

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64