M19 VHV in Neerpelt met : Sporting - Uilenspiegel en Schoten !

Published in M19 Nieuws

Zaterdag hadden we een VHV op de thuisbasis, vier zware wedstrijden tegen de koplopers : Uilenspiegel en Schoten.

We begonnen onze eerste wedstrijd tegen Schoten. Schoten kwam voor in de wedstrijd. Maar opeens kwam de amazone in onze dames naar boven. Echte vechters zijn het op het veld en ineens vlogen we over Schoten heen. En sloten we tot de verbazing van schoten de wedstrijd met 9-6 af. Gewonnen en 2 punten binnen !

Tweede wedstrijd tegen Uilenspiegel. Dit zijn grote dames zeer snel en technisch ook goed,  dat zijn onze dames ook. Pas op het laatste moesten we toegeven. Een sterk keepende Lio en snelle damesbenen gaven ons een 7-10 score, nipt verlies.

Na de wedstrijd Schoten-Uilenspiegel, die Schoten won, stonden we terug tegen Schoten op het veld.
Wat de dames nu deden tart elke verbeelding. Sterk verdedigingswerk en zeer snel handbal speelde schoten totaal weg. Zou het ? Jazeker, onze jonge Sporting-girls deden het scorebord na 20 minuten op 7-3 eindigen. Weer pakten we de 2 punten mee.

De vierde wedstrijd tegen Uilenspiegel was er teveel aan. Het was een uitputtingsslag en dat was ook te zien. Uilenspiegel hield het tempo aan en even waren we het noorden kwijt. Met een score van 7-13 sloten we deze VHV af.

4 op 8 punten pakken we, Schoten was er niet goed van. Dezelfde dames staan in de liga competitie, sterk werk van onze M19 dames, zeker met enkele afwezige dames aan Pelter zijde.

Uilenspiegel is een zeer sterke ploeg, maar vandaag hebben onze dames laten zien welk potentieel ze hebben. Ze worden gevreesd door elke ploeg. Knap werk dames !!

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64